IZMJENA JAVNOG POZIVA (PRODULJENJE ROKA) ZA ISKAZ INTERESA U PROJEKTU ZAŽELI – „SVI ZAJEDNO 4“ GRADA ĐAKOVA

Objavljeno: 07. 09. 2023.

Nakon što je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike objavilo javni poziv „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, Grad Đakovo pozvao je i poziva zainteresirane korisnike na sudjelovanje u projektu „Svi ZAjedno 4“.

Prijaviti se mogu pripadnici ciljne skupine s područja Grada Đakova, odnosno s područja naselja Đakovo, Budrovci, Đurđanci, Ivanovci Đakovački, Kuševac, Piškorevci, Novi Perkovci, Selci Đakovački i Široko Polje, a koji zadovoljavaju navedene uvjete iz Javnog poziva.

Obrasci koje korisnici trebaju popuniti mogu se preuzeti osobno u zgradi Gradske uprave Grada Đakova, Trg dr. Franje Tuđmana 4, Đakovo ili na internetskoj stranici Grada Đakova, www.djakovo.hr . Ispunjeni obrasci predaju se u pisarnicu Grada Đakova u uredovno vrijeme, putem pošte ili putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 11. rujna 2023. godine (ponedjeljak).

Pravo sudjelovanja u projektu imaju isključivo pripadnici ciljne skupine koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

1. Osoba starija od 65 godina koja živi u samačkom kućanstvu i čiji mjesečni prihod ne prelazi 629,13 eura/4.740,18 kuna (fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna) i koja istovremeno ne koristi uslugu pomoći u kući, boravka, organiziranog stanovanja, smještaja, osobne asistencije koju pruža osobni asistent, osobne asistencije koju pruža videći pratitelj,

2. Osoba starija od 65 godina koja živi u dvočlanom kućanstvu, a ukupni prihod kućanstva ne prelazi 1.258,26 eura/ 9.480,36 kuna (fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna) i koja istovremeno ne koristi uslugu pomoći u kući, boravka, organiziranog stanovanja, smještaja, osobne asistencije koju pruža osobni asistent, osobne asistencije koju pruža vidjevši pratitelj,

3. Osoba starija od 18 godina koja živi u samačkom ili dvočlanom kućanstvu te ima utvrđen treći ili četvrti stupanj težine invaliditeta - oštećenja funkcionalnih sposobnosti prema propisima o vještačenju i metodologijama vještačenja i koja ne koriste usluge pomoći u kući, boravka organiziranog stanovanja, smještaja, osobne asistencije koju pruža osobni asistent, osobne asistencije koju pruža videći pratitelj ili čiji roditelj ili drugi član obitelji nema priznato pravo na status roditelja njegovatelja ili status njegovatelja za potrebu skrbi o njoj.

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA- ZAŽELI- PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE - GRAD ĐAKOVO -7.9.

OBRAZAC_ZA_ISKAZ_INTERESA_-_ZAŽELI_-_PREVENCIJA_INSTITUCIONALIZACIJE_-_GRAD_ĐAKOVO