JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE KORISNIKA U PROJEKTU ZAŽELI - „SVI ZAJEDNO 4“ GRADA ĐAKOVA

Objavljeno: 30. 08. 2023.

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je 21. kolovoza 2023. godine javni poziv „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, čiji je cilj povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi, Grad Đakovo namjerava podnijeti projektni prijedlog u okviru predmetnog poziva.

S tim u vezi, objavljuje se iskaz interesa pripadnika ciljne skupine za sudjelovanje u projektu „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, odnosno za sudjelovanje u projektu „Svi ZAjedno 4“ koji Grad Đakovo namjerava provoditi.

Iskaz interesa mogu podnijeti zainteresirani pripadnici ciljne skupine s područja Grada Đakova, odnosno s područja naselja Đakovo, Budrovci, Đurđanci, Ivanovci Đakovački, Kuševac, Piškorevci, Novi Perkovci, Selci Đakovački i Široko Polje, a koji zadovoljavaju navedene uvjete iz Javnog poziva.

Obrasce za iskaz interesa moguće je preuzeti osobno u zgradi Gradske uprave Grada Đakova, Trg dr. Franje Tuđmana 4, Đakovo ili na internetskoj stranici Grada Đakova, www.djakovo.hr, a isti se podnose Gradu Đakovu neposrednom predajom u pisarnicu Grada Đakova u uredovno vrijeme, putem pošte ili putem elektroničke pošte na adresu

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 7. rujna 2023. godine (četvrtak).

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja moguće je kontaktirati službenike Gradske uprave Grada Đakova isključivo na broj telefona 031/840-435 ili na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Javni poziv i obrazac za iskaz interesa možete preuzeti ovdje:

Javni poziv - iskaz interesa - Zaželi - prevencija institucionalizacije - Grad Đakovo

OBRAZAC ZA ISKAZ INTERESA - ZAŽELI - PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE - GRAD ĐAKOVO