PROJEKT IZGRADNJE I UREĐENJA MALONOGOMETNOG IGRALIŠTA I PROSTORIJA KLUBA

R E P U B L I K A  H R V A T S K A

OSJEČKO – BARANJSKA ŽUPANIJA

GRAD ĐAKOVO

G R A D O N A Č E L N I K

KLASA: 620-01/19-01/4

URBROJ: 2121/01-01/04-19-7

Đakovo, 13. kolovoza 2019. godine

 

PREDMET: Priopćenje za javnost

1. Naziv projekta: Izgradnja malonogometnog igrališta na podlozi od umjetne trave i uređenje prostorija kluba

2. Kratki opis projekta: problem koji se želi riješiti ovim planiranim zahvatom i izgradnjom malonogometnog terena je da na stadionu Đakovo omogućimo što većem broju djece(predškolske, osnovnoškolske, srednjoškolske), Rekreativcima i registriranim igračima svakodnevno treniranje. Projektom će se povećati uključenost djece, rekreativaca i igrača u šport.

3. Ciljevi i očekivani rezultati: cilj projekta je povećati dostupnost besplatnih nogometnih i povezanih sadržaja s ciljem uključivanja 500 djece i mladih u dobi od 8 do 18 godina na području Đakova. Projekt će imati za cilj organiziranje slobodnog vremena djece i mladih kroz razvoj i provođenje nogometnih treninga 4 puta tjedno, utakmica, natjecanja, team – buildinga i sl. Nakon izgradnje malonogometnog terena korisnici će kroz treninge i bavljenje rekreacijom razviti pozitivne društvene stavove te društvenu uključenost.

4. Iznos koji sufinancira Središnji državni ured za šport: 484.466,50 kn

5. Razdoblje provedbe projekta: do 31. prosinca 2019. godine

6. Kontakt osoba za više informacija: Robert Francem, zamjenik gradonačelnika: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

G R A D O N A Č E L N I K

Marin Mandarić, dipl. oec.