POZIV ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA KULTURNO-ZABAVNIH PROGRAMA ZA „ADVENT U ĐAKOVU” 2019.

Objavljeno: 19. 09. 2019.

Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i tvrtka Univerzal d.o.o., u svojstvu organizatora manifestacije „Advent u Đakovu” 2019. koji će se održati u vremenu od 30. studenoga 2019. do 31. prosinca 2019. godine na Trgu Josipa Jurja Strossmayera, pozivaju zainteresiranu javnost za prijavu kulturno – zabavnih programa planiranih u razdoblju od 30. studenoga 2019. do 31. prosinca 2019. godine.

Cilj poziva je obogaćivanje ponude grada Đakova kulturno-zabavnim programima u blagdansko vrijeme te pravovremena organizacija i zajednička promocija. Tijekom trajanja programa na Trgu J. J. Strossmayera, uz klizalište i Adventski sajam, održat će se i brojna zabavna događanja. Održat će se razni koncerti, priredbe, aktivnosti za djecu, pričanje adventskih priča, kićenje božićnih jelki, puštanje adventskih balona, vožnje fijakerom Državne ergele Đakovo (dnevne i noćne)…

U svrhu pravovremene organizacije i zajedničke promocije pozivaju se udruge, ustanove i organizatori  kulturno - zabavnih programa, čije se aktivnosti uklapaju u koncept manifestacije da prijedlog programa uz kratak opis aktivnosti, terminom, nazivom predlagatelja i troškovima provođenja aktivnosti (Obrazac Advent 2019.) te dokaz o statusu predlagatelja s izvodom iz odgovarajućeg registra (elektronska potvrda), dostave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donesu osobno u pisarnicu Grada Đakova - soba broj 13 na sljedeću adresu:

GRAD ĐAKOVO

Upravni odjel za društvene djelatnosti

Trg dr. Franje Tuđmana 4

31400 ĐAKOVO

u vremenu od 7.00 do 15.00 sati, najkasnije do 15. listopada 2019. godine.

Organizatori zadržavaju pravo odabira programa.

Obrazac Advent 2019