NOVO DJEČJE IGRALIŠTE U RAČANOVOJ, STAZE U DOMJANIĆEVOJ, ŠENOINOJ, GROBLJANSKOJ ULICI U SELCIMA…

Objavljeno: 14. 05. 2021.

U gradu Đakovu i prigradskim naseljima u tijeku je izvođenje više radova na poboljšanju komunalne infrastrukture i uvjeta života stanovnika. Đakovačka Ulica Ivice Račana osim što je jedna od najmlađih u gradu zasigurno ima i najmlađu dobnu strukturu svojih stanovnika. Među njima je 60-ak djece. Ovih dana ondje je postavljeno dječje igralište sigurno će ih obradovati!

Nakon što je izgrađena pješačko-biciklistička staza gotovo cijelom dužinom Ulice D. Domjanića, u srijedu je asfaltiran i preostali manji dio od pruge do raskrižja s Ulicom Hrvoja Vukčića Hrvatinića. Ovaj dio čekao je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa. Nakon što su riješeni, radovi su završeni.

Zapisnik o uvođenju u radove na izgradnji pješačke staze u Grobljanskoj ulici u Selcima Đakovačkim u srijedu su u Gradskoj upravi potpisali pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, gospodarstvo i turizam Grada Đakova Sanja Rogoz-Šola i Danko Đuroković direktor tvrtke Promet građenje d.o.o. Označilo je to početak radova na izgradnji staze dužine 955 metara. Ukupna vrijednost radova zajedno s nadzorom iznosi 745.077,50 kuna. Nadzor je povjeren IGK Projektu d.o.o., a rok za dovršetak radova je 150 dana od dana uvođenja u posao. Nove pješačko-biciklističke staze izgrađene su i u Šenoinoj ulici te drugima.