ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA ZA PROJEKTIRANJE RASVJETE KULTURNIH DOBARA NA TRGU J.J. STROSSMAYERA

Objavljeno: 09. 03. 2021.

Povjerenstvo za provođenje istraživanja tržišta za projektiranje rasvjete kulturnih dobara na Trgu J. J. Strossmayera u Đakovu poziva na sudjelovanje u istraživanju tržišta.

Grad Đakovo provodi istraživanje tržišta za projektiranje rasvjete kulturnih dobara na Trgu J. J. Strossmayera u Đakovu (Katedrala sv. Petra, Biskupski dvor, Kanoničke kurije i Bogoslovno sjemenište). Cilj ovog postupka je da se Grad Đakovo posavjetuje s tržištem i razmijeni informacije s gospodarskim subjektima o njihovim sposobnostima, kapacitetima i mogućnostima, kao i o mogućim ograničenjima, uzimajući u obzir da su sve građevine koje okružuju trg zaštićena kulturna dobra upisana u registar kulturnih dobara Ministarstva kulture s navedenim statusom zaštite.

Zainteresirani gospodarski subjekti moraju imati dopuštenje/rješenje za obavljanje poslova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara (izrada idejnog, glavnog i izvedbenog projekta za radove na nepokretnom kulturnom dobru). Uz iskaz interesa gospodarski subjekti moraju dostaviti popis pruženih istih ili sličnih usluga koji treba sadržavati sljedeće:

  • Naziv usluge,
  • Vrijednost usluge,
  • Datum kada je usluga izvršena u cijelosti,
  • Naziv druge ugovorne strane.


Grad Đakovo će tijekom istraživanja tržišta poduzeti odgovarajuće mjere kako bi osigurao da sudjelovanje gospodarskih subjekata u postupku ne naruši tržišno natjecanje. Te mjere uključuju prosljeđivanje svih relevantnih informacija razmijenjenih u okviru sudjelovanja u ovom postupku, čime će se osigurati ravnopravno sudjelovanje svih sudionika.

Ova obavijest ne služi kao sredstvo poziva na nadmetanje ili ocjenjivanja ponuditelja. Okvire i uvjete planiranog poziva na nadmetanje Grad Đakovo će odrediti na temelju provedenog istraživanja tržišta i razmjene informacija s gospodarskim subjektima.

Grad Đakovo poziva na iskazivanje interesa sve gospodarske subjekte koji zadovoljavaju uvjete ovog poziva te iste mogu dostaviti najkasnije do 1. travnja 2021. godine do 15,00 sati na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

            Gospodarski subjekti mogu postaviti svoja pitanja putem e-pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..