OBAVIJEST O ODRŽAVANJU RADIONICA

Objavljeno: 02. 01. 2020.

Dana 20. prosinca 2019. godine Grad Đakovo objavio je:

  1. Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za programe/projekte udruga od interesa za Grad Đakovo u 2020. godini
  2. Javni poziv za jednokratne potpore udrugama tijekom proračunske 2020. godine
  3. Javni poziv za jednokratne potpore za pripremu i sufinanciranje Europskih projekata u 2020. godini.
  4. Javni poziv za dodjelu donacija dobrovoljnim vatrogasnim društvima za 2020. godinu

Grad Đakovo organizirat će radionice za potencijalne prijavitelje na raspisani javni natječaj i javne pozive:

Dana 08. siječnja (srijeda) 2020. godine s početkom u 18,00 sati u  Velikoj vijećnici Grada Đakova, Trg dr. Franje Tuđmana 4. održat će se radionica na koju se pozivaju udruge  i druge organizacije civilnoga društva iz područja: kulture i umjetnosti, tehničke kulture, zaštite zdravlja - zdravstva, socijalne djelatnosti - humanitarne udruge, branitelji i stradalnici - udruge proistekle iz Domovinskog rata i ostale udruge različitih područja djelovanja iz nadležnosti Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Đakova.

Dana 08. siječnja (srijeda) 2020. godine s početkom u 19,00 sati u Maloj vijećnici Grada Đakova, Trg dr. Franje Tuđmana 4. održat će se radionica na koju se pozivaju dobrovoljna vatrogasna društva koja su programski usmjerena na rad u području vatrogastva iz nadležnosti Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i prostorno uređenje.

Na radionici će sudionici biti informirani o podnošenju prijava, popunjavanju potrebnih obrazaca i izvještavanju o utrošku sredstava odobrenih za realizaciju prijavljenog programa odnosno projekta.