JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU II. IZMJENA I DOPUNA GUP-a GRADA ĐAKOVA

Objavljeno: 25. 02. 2019.

Javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Đakova traje od 21. veljače do 28. veljače 2019. godine. Za to vrijeme za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u prijedlog II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Đakova u prostorijama Grada Đakova, Trg dr. F. Tuđmana 4, svaki radni rad od 9,00 do 13,00 sati ili preuzimanjem dokumentacije na mrežnim stranicama Grada Đakova. Na javnom uvidu izloženi su tekstualni i grafički dijelovi Plana te sažetak za javnost.

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE - UPUTE:

Prijedlog II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Đakova u .zip formatu možete preuzeti na ovom linku!

Za otpakiravanje .zip datoteke i pregled dokumentacije u .pdf formatu potrebno je na računalu instalirati program 7-Zip koji možete preuzeti ovdje i program Adobe Acrobat Reader koji možete preuzeti ovdje .

Primjedbe i prijedlozi na prijedlog II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Đakova mogu se za vrijeme javne rasprave upisati u Knjigu primjedbi koja je izložena uz prijedlog Plana, predati u pisanom obliku neposredno u pisarnicu ili poštom zaključno s danom 28. veljače 2019.g. na adresu: Grad Đakovo, Trg dr. F. Tuđmana.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani, potpisani i dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.