RADIONICE PO JAVNOM NATJEČAJU I POZIVIMA ZA UDRUGE TIJEKOM 2019. GODINE

Objavljeno: 06. 02. 2019.
Dana 30. siječnja 2019. godine Grad Đakovo objavio je:
 
1. Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za programe/projekte udruga od interesa za Grad Đakovo u 2019. godini
2. Javni poziv za jednokratne potpore udrugama tijekom proračunske 2019. godine
3. Javni poziv za jednokratne potpore za pripremu i sufinanciranje Europskih projekata u 2019. godini
4. Javni poziv za dodjelu donacija udrugama od interesa za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam u 2019. godini
 
Grad Đakovo organizirat će radionice za potencijalne prijavitelje na raspisani javni natječaj i javne pozive:
 
Dana 12. veljače (utorak) 2019. godine s početkom u 17,00 sati u  Velikoj vijećnici Grada Đakova, Trg dr. Franje Tuđmana 4. održat će se radionica na koju se pozivaju udruge  i druge organizacije civilnoga društva iz područja: kulture i umjetnosti, tehničke kulture, zaštite zdravlja - zdravstva, socijalne djelatnosti - humanitarne udruge, branitelji i stradalnici - udruge proistekle iz Domovinskog rata i ostale udruge različitih područja djelovanja iz nadležnosti Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Đakova.
 
Dana 14. veljače (četvrtak) 2019. godine s početkom u 17,00 sati u Velikoj vijećnici Grada Đakova, Trg dr. Franje Tuđmana 4. održat će se radionica na koju se pozivaju udruge i druge organizacije civilnoga društva koje su programski usmjerene na rad u području gospodarstva, poljoprivrede i turizma (uključujući i lovstvo) iz nadležnosti Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam.
 
Na radionici će sudionici biti informirani o podnošenju prijava, popunjavanju potrebnih obrazaca i izvještavanju o utrošku sredstava odobrenih za realizaciju prijavljenog programa odnosno projekta.