ROBERT FRANCEM

zamjenik1Rođen je 30. srpnja 1980. godine u Đakovu gdje je završio Osnovnu školu Vladimira Nazora i Gimnaziju A. G. Matoša općeg smjera. Diplomiravši na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu filozofiju i hrvatski jezik i književnosti, stekao je visoku stručnu spremu i stručno zvanje profesora filozofije, logike i hrvatskoga jezika i književnosti. Do stupanja na dužnost zamjenika gradonačelnika Grada Đakova radio je kao profesor Gimnazije „Matija Mesić“ u Slavonskome Brodu. U području kulture trajno je prisutan kao urednik, lektor i predavač, organizator, voditelj i moderator brojnih tribina, književni kritičar i teoretičar.

Aktivni je član Matice hrvatske. Košarkom se bavio kao igrač i kao trener. Aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu. U braku je i ima dvoje djece – Ivu i Karla.
 

ANTUN GALIĆ

zamjenik2Rođen je 10. siječnja 1982 godine u Đakovu. Završio je osnovnu školu Matija Gubec u Piškorevcima, srednju Željezničku tehničku školu u Zagrebu, smjer tehničar za elektroniku. Nakon završene srednje škole upisuje stručni studij elektrotehnike u Osijeku, koji uz zaposlenje završava i stječe zvanje inženjer  elektrotehnike. Prije stupanja na dužnost zamjenika gradonačelnika iza sebe ima 14 godina radnog staža u privatnom sektoru. U slobodno vrijeme prati i rekreativno igra sve vrste momčadskih sportova. Antun je oženjen i otac pet djevojčica, stanuje u obiteljskoj kući u Piškorevcima.